Personlig Profil

Jeg er en erfaren systemudvikler inden for C#, .NET, VB, VC++, java, J2EE, CVS, Oracle, ant, tomcat, XML, SAX, XHTML, HTML, SSI, Perl, PHP, MySql, CSS, JDBC, javascript, JSP, servlet med speciale inden for serverside udvikling på web. Jeg er specielt god til at optimere html sider til søgemaskiner.

I min fritid vedligeholder jeg ca. 125 domainer, med alt inden for hvepse,skadedyr,find adresse, find email, salg af heste og lignende sjove emner.

Jeg har selv udviklet en række PHP baserede serverside komponenter, for at lette vedligehold af disse mange hjemmesider og hurtigt at kunne udvikle nogle nye sider.

Det drejer sig om f.eks. :

Man kan se nogle af domainer in action her:

Når jeg browser på internettet, foretrækker jeg at læse html "source code" direkte, frem for at se alle de fancy skærmbilleder, da html koden siger meget mere om hjemmesiden end selve det visuelle indtryk.

Jeg elsker at læse bøger, helst rigtige tunge fagbøger. Jeg har f.eks. selv købt de 3 bedste bøger der findes om php og mysql, for at blive en ekspert inden for dette område.

Samtidig læser jeg til eksamen som Sun certified Web Component developer og er I gang med at tage Sun Java Developers Examen.

Jeg har forlængst bestået Suns java programmers eksamen, det gjorde jeg som den første I cap, skarpt forfulgt af alle de andre dygtige kolleger jeg er omgivet af.